DE WAEGENAERE NV - Groothandel verf & chemische producten
Decoratie
 
Kroon- & wandlijsten, plinten & toebehoren ORAC


Reeds meer dan 100 jaar breken modernisten met het verleden. Ze gebruiken nieuwe technologieën, geloven in de kracht van de mens om te creëren en herleiden wonen tot een toonbeeld van eenvoud en puurheid.  Dit ”out of the box” denken is de inspiratiebron voor de ontwikkeling van deze nieuwste collectie MODERN. Onder het motto 'less is more' keren we terug naar de essentie en zoeken naar een symbiose tussen architectuur en decoratie.  
Met een reeks van 5 concepten, vormgegeven in 16 hoogkwalitatieve 3D-ornamenten, rijken we je de tools aan om te creëren en unieke ruimtes vorm te geven.  
Orac kroon & wandlijsten De Waegenaere NV
Alle stalen zijn aanwezig in onze showroom.
Er staan Orac koffers ter beschikking voor U in bruikleen.
 
 
 
Klik op de foto en de complete brochure met inspirerende ideeën opent zich automatisch
 
 
 
 
 
Een basiscollectie functionele tot licht decoratieve kroonlijsten uit Durofoam® voor een jong en trendy publiek, die wordt aangeboden tegen een scherpe prijs
 
 
 
Een totaalgamma dat de vakman helpt om kwaliteitswerk te leveren tegen een betaalbare prijs Een assortiment van kroon- en wandlijsten, plinten, deuromlijstingen en multifunctionele lijsten Ontdek nu een wereld van mogelijkheden en oplossingen.
 
 

Een assortiment voor een totaalconcept in stijl: van kroon- en wandlijsten, plinten en lambrisering tot verlichtingssystemen vervaardigd in Purotouch, een hoogwaardige polyurethaan.
 
 
Raamdecoratie
 
LIVE IN Box met een selectie zonwering, vouwgordijnen en Japanse panelen. 
 
Stoffencollectie zie foto's hieronder.
 
 
 
 
 
Website Builder mogelijk gemaakt <br/>door  Vistaprint
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint