DE WAEGENAERE NV - Groothandel verf & chemische producten
Lopende collecties

Cocktail 2018
Budgetvriendelijke collectie met uni-series, marmer, hout, klassieke en moderne dessins, bloemen, strepen,....


Cocktail Spring 2018
Oneindig veel combinatiemogelijkheden bezorgen deze collectie een universeel karakter. Tijdloos, modern, cool, loft-stijl, trendy, cosi, retro : alle hedendaagse thema's komen aan bod

Midlands
Een  collectie met landelijke flair en natuurlijke elegantie. Midlands is een geslaagde combinatie van moderne behangdesigns en smaakvolle effen kleuren met glittereffect en bekleedt de muren met stijlvol en zinnenprikkelend behang. Klassieke ornamenten, bedrieglijk echt lijkende houtimitaties en grafische blokken met zilverversiering vormen een perfecte basis voor romantisch wonen en veranderen elke kamer in een sprookjesachtig cottage. De veelzijdige tekeningen kunnen goed gecombineerd worden met de verschillende uni's, in elke gewenste combinatie. Het natuurlijke karakter van deze collectie wordt nog eens beklemtoond door het kleurenpallet : koper, crème, beige, grijs en als accentkleur licht turquoise. 
Klik hier om door het boek te bladeren.

Voyage
Een decoratie"reis" doorheen uw interieur. Hedendaagse designs en gemoedelijke uni's vormen een harmonisch geheel.

Verona
Prachtige ruit en bijpassende vintage streep zorgen voor een harmonieus interieur. Modern-klassieke medaillon, bijpassende streep en uni's en glittereffecten

Infinity
De naam van de collectie zegt alles : oneindigheid.
Met een waaier aan combinaties, kleuren en tekeningen, kan iedereen zijn persoonlijke stijl in huis halen. Zachte veren, gecombineerd met ornamenten en een opwindende streep passen perfect bij de subtiele uni's. Geraffineerde glitterdetails zorgen voor een prachtige sfeer.

Guido Maria Kretschmer
Industrial  : Coole, mannelijke designs met een vrouwelijke touch geven het interieur de industriële look van een loft. Onderliggende tekeningen geven de verdoken vormen van fossielen.
Glamorous : Deze all-over damast tekening in een mat-glans contrast bereikt de ambiance van een romantisch interieur.
Trend : Een modieus bloemenmotief brengt sensualiteit in de woonkamer. Trendy water-kleuren geven frisheid aan het geheel.
 

Website Builder mogelijk gemaakt <br/>door  Vistaprint
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint