DE WAEGENAERE NV - Groothandel verf & chemische producten
Over ons

De activiteiten van de NV De Waegenaere worden vanaf 1 maart 2019 verder gezet door BVBA VAN DER ELST. U kan vanaf dan contact opnemen via mailadres vanderelstbvba@proximus.be.
 
Het telefoonnummer van De Waegenaere NV 09/251.16.78 wordt tevens automatisch doorgeschakeld zodat U via deze weg ook bij ons terecht komt.


Van der Elst Paints & Decoration is de naam van de nieuwe firma die zich in het Gentse zal profileren als DE verf- en decoratiewinkel bij uitstek.
 
De zaakvoerder is Dhr Van der Elst Gunther.

Voor de mensen die vroeger naar NV De Waegenaere te St Amandsberg gingen voor hun verf en chemische producten, zal Dhr Van der Elst Gunther geen onbekende zijn.  Hij is daar gedurende 33 jaar de trouwe medewerker geweest die met plezier de klanten met een glimlach en goede raad bijstond.

Door de onverwachte stopzetting van NV De Waegenaere, was het voor Gunther onmiddellijk duidelijk dat hij door zijn jarenlange opgebouwde kennis een eigen zaak ging opstarten om al de tevreden klanten uit het verleden verder te bedienen met hun vertrouwde verfproducten en goede raad.
Hij heeft zelfs de keuze gemaakt om de activiteiten nog verder uit te breiden met een exclusieve decoratiewinkel zoals er in het Gentse nog niet aanwezig is.  Dit in de optiek om de klanten een totaal pakket te kunnen aanbieden op het vlak van interieur.
 
Wat de locatie betreft heeft hij dan uiteraard gekozen voor een ruim, mooi en goed bereikbaar pand met een eigen parking voor de deur, te 9070 Heusden op de Laarnebaan 105.
 
De klanten worden er in een mooi pand op gepaste wijze ontvangen.  Tevens zal de winkel open zijn op zaterdag.
Gunther en zijn team verwachten u van harte om u te helpen bij het maken van uw keuze op het vlak van verf, decoratie, zwembad- en chemische producten.


De Waegenaere NV Grondwetlaan 104 St. Amandsberg

Verdere informatie volgt eerstdaags. 

 


U kan bij ons terecht voor verf voor alle toepassingen - ons hoofdmerk is MATHYS - RUST OLEUM.

Verder beschikken wij over een uitgebreid gamma verfborstels, verfrollen en alle andere benodigdheden die U nodig hebt vanaf de voorbereiding tot de afwerking

In de afdeling behangpapier liggen verschillende boeken ter inzage en staan wij U graag bij voor advies.


Ook in het gamma chemische producten kunnen wij U helpen, waaronder voor de waterverzachter AXAL, het dooizout in de
wintermaanden en producten voor uw zwembad
 
Bekijk ons productengamma in deze folder.

Ons bedrijf is gebaseerd op het feit dat de behoeften van de klant van het grootste belang is.
Ons team is daarom volledig toegewijd om aan deze behoeften te voldoen. Als gevolg hiervan bestaat een groot deel van ons cliënteel uit terugkerende klanten en doorverwijzingen.

Wij zouden graag uw vertrouwen winnen door U de beste service aan te bieden die er in onze bedrijfstak bestaat. Wist u dat u ons ook kunt volgen via Twitter en Facebook?
Klik op de iconen hieronder en "volg" of "like" onze accounts.Website Builder mogelijk gemaakt <br/>door  Vistaprint
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint