DE WAEGENAERE NV - Groothandel verf & chemische producten
RSS

Recente posts

Prochemko Algendoder
Nieuwe collectie Meistervlies
Onmiddellijke waterdichting, zelfs bij koud en regenachtig weer !
Fijne kerstdagen en een gelukkig en gezond 2018!
Paracem Deco Ultra Clean

Categorieën

Informatie
nieuwsbrieven
Welkom
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Prochemko Algendoder

Prochemko Algendoder concentraat

Ieder jaar komt het wel een paar keer voor dat je in de tuin kijkt en ziet dat de tegels vol met groene aanslag zitten door mos, algen en schimmels. Om je terras weer snel zomerklaar te maken is de Algendoder concentraat van Mathys het ideale hulpmiddel. Het product verwijdert mos, schimmels en groene aanslag supersnel op alle soorten ondergronden zoals ramen, muren, daken, terrassen, tegelpaden, bielzen, tuinmeubelen, enz…

Algendoder concentraat heeft een effectieve en preventieve werking, is eenvoudig te verwerken en tijdbesparend.

Nieuwe collectie Meistervlies

De nieuwe collectie Meistervlies 2020 is binnen !

Meistervlies Pro maakt behangen gemakkelijker dan ooit.

137 verschillende motieven gaande van subtiele strepen, pleister- en textieloptieken tot speelse bloemen-versieringen en stijlvolle barok ornamenten, die iedereen naar wens met zijn of haar favoriete kleur kan verven.


Met deMeistervlies 3Dkunnen bijzonder spectaculaire resultaten worden bereikt. Een speciale granulaatafwerking zorgt voor spannende, veelkleurige effecten - en dit alles met slechts één laag verf.

Onmiddellijke waterdichting, zelfs bij koud en regenachtig weer !

Welk product is sneller en goedkoper dan een loodgieter of dakdekker te bellen ?

Fillcoat & Fillcoat vezels-
                                    Stopt lekkages meteen !


Fillcoat is een waterdichte dikke coating die aangebracht wordt met een kwast, een roller of airless.
Dit product kan aangebracht worden op verschillende ondergronden zoals bitumineuze ondergronden, harde PVC, polyester, zink, aluminium enz.

Fijne kerstdagen en een gelukkig en gezond 2018!


Paracem Deco Ultra Clean

Paracem Deco Ultra Cleanis een matte, afwasbare watergedragen acrylaat verf voor binnenmuren. Deze verf kan getint worden naar lichte en donkere tinten met de mengmachine. Paracem Deco Ultra Cleanis de ideale afwerking voor binnenmuren die regelmatig gereinigd moeten worden zoals een kinderkamer, keuken, enz. Ze is geschikt voor de meest voorkomende ondergronden zoals pleisterwerk, baksteen, beton, ... en kan gebruikt worden zowel in openbare als in privégebouwen. 


De verf heeft een hoge dekkracht, heeft geen neiging tot aanzetten en is gemakkelijk aan te brengen.

De Steps reeks: multifunctionele kroonlijsten

De Steps reeks: multifunctionele kroonlijsten


Je houdt van kroonlijsten met rechte lijnen en een strak design? Dan zijn de Steps kroonlijsten precies wat je zoekt. Want met hun modernistische vormgeving geven ze elk interieur een meerwaarde. Bovendien zijn de Steps kroonlijsten superveelzijdig: je kan ze op verschillende manieren toepassen in je interieur. Zo geef je jouw leefruimtes niet alleen een moderne look, maar doe je ze ook breder of hoger lijken, integreer je indirecte verlichting op een elegante manier of werk je gordijnrails netjes weg.

Creëer een shabby chic look met Rust-Oleum Chalky Finish

Rust-Oleum Chalky Finish meubelverf
creëer een vintage, shabby chic look in 1-2-3
 
  

Een nieuwe look geven aan je meubelen en/of accessoires? Renoveer en transformeer je meubelen en accessoires in een handomdraai met de Rust-Oleum Chalky Finish meubelverf. Deze matte kalkverf kan, meestal zonder primer, rechtstreeks worden aangebracht op hout (blank of gelakt), steen, pleisterwerk of elk voorbehandeld hard oppervlak. Wij raden toch aan om vooraf een test uit te voeren op een onopvallende plaats.

Nieuwe behangboeken

5 nieuwe behangboeken zijn er binnen gekomen ! Voor een klein overzicht uit de boeken, klikhier.

Midlands
Een collectie met landelijke flair en natuurlijke elegantie. Midlands is een combinatie van moderne ontwerpen en mooie uni’s met hier en daar een glitter effect.  Klassieke ornamenten, houtimitaties en grafische tekeningen met zilveren touch, zorgen voor de basis in een romantische kamer.  De veelzijdige tekeningen kunnen goed gecombineerd worden met de verschillende uni’s, in elke gewenste combinatie.

Werelddierendag 4 oktober 2016

Werelddierendag - Verwen je huisdier eens extra vandaag !

Foto van de Dogdaddies in London
Daar worden de honden alle dagen verwent !

Belangrijke tips voor de keuze van een accentmuur

In hedendaagse woningen wordt de accentwand veel toegepast zoals bijvoorbeeld in de woonkamer, de slaapkamer of de keuken.
Een accentmuur is een muur die er net even wat anders uitziet dan de andere muren door gebruik te maken van een andere kleur of door een bepaalde print op de muur te plaatsen. Lees verder in :
Website Builder mogelijk gemaakt <br/>door  Vistaprint
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint